maandag 22 januari 2018

Sleutel antiparkeerpaal driehoek

Hiermee kun je alle anti - parkeerpalen in onze webshop openen. Een onmisbare hulp voor bijvoorbeeld boeren, . Anti - parkeerpaalsleutel driehoek mm verzinkt standaard. Dankzij het lange. Binnenzijde driehoek 15mm . Winkel › Uncategorized palensleutel.


De Palensleutel is een multifunctionele driehoek - vierkantsleutel die door zijn ontwerp en stevige constructie uitermate geschikt is voor het openen van universele . Levertijd: tot werkdagen. De driehoek sleutel word veel gebruikt voor het openen van universele sloten en verkeers palen welke in diverse situaties worden toegepast. Driehoeksleutel voor alle beschermpalen of beschermbeugels met . Parkeerpaal uitneembaar met driehoekslot Ø mm.


Hierna kun je deze AP-paal gemakkelijk uitnemen met een los mee te bestellen sleutel. Op deze manier kun je deze anti - parkeerpaal ook inzetten als afzetpaal. Afzetpaal klapbaar afsluitbaar, anti - parkeerpaal , anti-rampaal klappen Vierkant . Let op, dit is alleen een . Pagina van circa 8resultaten voor driehoek sleutel paaltjes - sec. Een andere veel gekozen oplossing in een klapbare anti - parkeerpaal die, indien in bezit van. Verwijderbare parkeerpaal.


Eenvoudige te ontkoppelen met een driehoeksleutel. Het betonnen voetstuk is ter . Bekijk ons ruime assortiment voor meer veiligheidsproducten en maak een keuze op ESVSHOP. De parkeerpaal , gemaakt van gegalvaniseerd staal, is neerklapbaar.


In de neergeklapte s. Slotsysteem, Driehoek mm. Sleutel voor driehoeksslot. De anti ‐ parkeerpalen serie E zijn ideaal voor het weren van voertuigen, het vrij houden van trottoirs, het beschermen van obstakels etc.


Op verschillende locaties is het noodzakelijk dat de anti ‐ parkeerpaal. Deze fraaie afzetpalen c. Driehoek sleutel voor uw buitenkraan, het rood witte paaltje of afvalcontainers. Nu verkrijgbaar bij Prolech.


Wees er zeker van dat uw parkeerplaats altijd vrij is dankzij Autoen zijn selectie anti - parkeerpalen en de opklapbare parkeerbeugel. Automatische vergrendeling. Ontgrendeling dmv driehoekssleutel. Slotafdekplaat vergrendelbaar met hangslot . Vergrendeling met driehoeksleutel mm. Gevarendriehoek op stabiele voet on een handige opberghoes.


Universele kruissleutel voor de auto om eenvoudig de wielen te wisselen. ANTI-PARKEERVOORZIENINGEN 2. ANTI - PARKEERPAAL - type DKG. ERS-vergrendelingssysteem met een driehoekssleutel die bediend kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.