maandag 8 januari 2018

Mobiele biertap kopen

Koop of Verkoop mobiele biertap op Marktplaats. Een mobiele bar is uitermate geschikt om te gebruiken voor een feest of evenement. Als er veel mensen komen is er vaak behoefte aan extra tappunten om . Deze uitklapbare bar is uitermate geschikt voor evenementen gebruik, maar tevens handig bij kleinere partijen.


Ingeklapt is deze mobiele bar meter. Uitklapbare mobiele bar kopen.

Mobiele volledig uitklapbare bar. Multifunctioneel en praktisch inzetbaar. Deze mobiele bar is meter en uitklapbaar naar 2 . Ook als mobiele biertap. Droogkoelers zijn biertaps die tot minuten na aansluiting op temperatuur zijn voor het tappen van goed gekoeld bier.


Vraag een offerte aan voor de beste prijs. Tappen werkt bijzonder flexibel met een van onze mobiele tapwagens. Omdat deze niet alleen .

Onze mobiele biertap kunt u eenvoudig opklappen en vervoeren in een bestelbusje. Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van onze mobiele biertap dan . Kwalitatief materiaal voor een scherpe prijs. De prijs van een mobiele biertap is voor een groot gedeelte afhankelijk van de inrichting van de bar en het type bierkoeler dat u wenst te gebruiken. Deze eenvoudige, uiterst solide mobiele bar wordt door veel bierbrouwerijen gebruikt op grote evenementen.


Door de eenvoud en gebruik van roestvrijstaal is. Orginele verrijdbare biertap met spoelbak van Dommelsch met bokwielen en zwenkwielen met rem. Op Horecamarktplein. U kunt bij ons een mobiele biertap huren voor elk moment. Bestel online uw biertap , bierkoeler, biertapzuilen, CO2-meters, fustkoppelingen en andere taponderdelen.


Ruim assortiment biertapmaterialen, snelle levering! Professionele droogkoeler biertap met één tapkraan, geschikt als mobiele biertap , ideaal voor kleine evenementen of voor verhuur aan particulieren. De inhoud van de biertap is liter. Biertap gekoeld kopen. Drank rugzakken, koelboxen, mobiele biertap , snoep en blikjes tassen.


Sorteer op: Standaard . Skal biertapinstallatie bierkoeler 5l vaten COrvs zwart Zwart. Met deze mobiele biertap is het mogelijk om op elke locatie een (ijs)koud biertje te tappen.

Doordat de biertap is uitgevoerd met luchtbanden is deze ook zeer . Exclusief fusten bier, deze dient u apart bij te kopen. De bar heeft een strakke. Binnen minuten na aansluiten is de biertap op temperatuur en klaar voor . Wij verhuren deze omgebouwde houten marktkraam waarin een mobiele biertap van meter breed en cm.


Hoewel wij niet de biertap meeleveren . De Heineken BLADE biertap is een professioneel en compact biertapsysteem waar liter fusten in gaan. De perfecte mobiele biertap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.