donderdag 7 december 2017

Mobiele bordestrap

Mobiele bordestrap

Transportlengte: 2. Mobiele bordes trap. Compleet standaard programma van . De handgrepen en de wielen . Ideaal voor in het magazijn of voor onderhoud aan je machine of productielijn. Verrijdbaar en samen te stellen naar jouw wens.


Mobiele bordestrap

De hoogte van de leuning t. Compacte constructie, wordt geleverd in kit, zeer eenvoudige eindmontage. U heeft geen artikelen in uw winkelwagen. De magazijntrap wordt. Inklapbaar wiel aan . Solide mobiele bordestrap MBT. Voor gebruik in magazijnen en werkplaatsen.


Op zoek naar een verrijdbare bordestrap ? Standaard uitgerust met . VERTIC heeft een compleet assortiment mobiele platformen of . Stalen werkbordes met trap , gegalvaniseerd. Met traanplaat bordes en treden. Met zwenkwielen, leuning en reling. Word geleverd in kit. Eenvoudige eindmontage.


Mobiele bordestrap

Escabeau A Pallier Non-Pliable Marches. Bordestrappen bieden een veilige, verrijdbare werkomgeving voor uw. Aantal treden, Hoogte (mm), Breedte (mm), Diepte bordes (mm), Gewicht (kg). Nieuw : Veloce mobiele werktrap. Verkoop eenvoudig bordes trap.


De Veloce heeft een ruim stabordes met een stevige leuning aan zijden en is goed toegankelijk met een trap. Aluminium mobiele trap met platform geschikt voor alle werkzaamheden op hoogte. Deze bordestrap is verkrijgbaar op 45° of 60° en op de gewenste hoogte. Beklim de verrijdbare trap alleen wanneer alle leuningen omhoog geklapt en geborgd zijn.


Mobiele bordestrap

Only climb the mobile platform ladder when all guard-rails are up and. De Euroline mobiele bordestrap is uitermate geschikt voor magazijnen en uitermate geschikt voor industrieel gebruik. Dubbele trap met kniebeugel. Zo is er een bordestrap , waar u stabiel op kunt staan, of een dubbele trap die u van twee kanten . Ontdek het grootste aanbod elektrotechnisch . Draaibare veiligheidskooi en trap voor toegang tot tankwagens. Er bestaat een duidelijk verband tussen de . Deze stevige bordestrap is uitermate geschikt voor veelvoudig professioneel gebruik.


Dankzij het ruime sta-oppervlak van mm per trede is deze trap erg . Bestel direct in onze webshop. Snel bezorgd en gratis geleverd! Een bordestrap heeft extra brede treden voor een stevig en veilig stavlak en wordt met name toegepast als magazijn- of onderhoudstrap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.