maandag 4 december 2017

Licht roze loper

Geschikt voor: binnen en buiten. Kwalitatief goede roze loper geschikt voor intensief gebruik. De licht roze loper is meter breedte, de lengte kunt.


De loper heeft een breedte van meter, de lengte kunt u zelf bepalen door de . Geboorte artikelen meisje lichtroze lopers 5xmeter. Op zoek naar een roze loper ?

Of een rode loper, paarse loper of zwarte loper? Bekijk onze collectie. Snel bestel snel in huis. De lopers die wij verkopen en verhuren zijn van hoge kwaliteit en daarom goed opnieuw te gebruiken. Het materiaal van de roze loper is 1 polyester met een stofdikte van millimeter.


De lopers zijn licht van gewicht en gemakkelijk uit te rollen of te herplaatsen. Luxe papieren tafelloper lichtroze kleur - Tafelkleden. Wij bieden u lopers in iedere gewenste kleur.

Voorzien van verstevigde onderkant, met print of logo bedrukt, of met afbeelding naar uw keuze ! Geen rode loper, maar een roze loper ! Schitterend voor verjaardagen, bruiloften of andere feesten! Deze roze loper is gemaakt van polyester, een . Een roze loper is zeer geschikt op een babyshower of kraamfeest als het een. Deze kwalitatief goede lichtroze loper is geschikt voor intensief gebruik.


Wij verzorgen het evenement middels o. Online) Evenementen . De fuchsia loper heeft een breedte van meter, de lengte is meter. Bestel nu Babyshower . Gekleurde loper beschikbaar in diverse kleuren. Rode loper, witte loper, zwarte loper, licht roze loper , licht blauwe loper. Vanaf euro per meter. Decoreer je feestelijke gebeurtenis met deze chique roze loper ! Licht , beeld en geluid.


Materiaal: polyesterart. Baby roze loper per meter 150cm breed.

Toevoegen aan verlanglijst. Deze loper heeft een formaat van ongeveer meter x cm. Deze voordelige roze loper is geschikt voor éénmalig binnen gebruik. Roze loper met baby voetjes.


Formaat: 4x cm. Home Over ons Nieuws Contact. Leuk voor op een kraamfeestje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.