woensdag 1 november 2017

Motor schijfremslot

Motor schijfremslot

Motor schijfremsloten. Wat zijn de voordelen van een motor schijfremslot ? De meeste motoren worden op slot gezet met een schijfremslot. Dit kleine slot dat om de . Schijfremsloten koop je eenvoudig online bij bol. Een solide, toch goedkoop ART- schijfremslot kopen?


Motor schijfremslot

De beste schijfsloten voor diefstalbeveiliging van motor , scooter en brommer? Op een motorfiets of scooter kan en wil je geen lompe sloten of wielklemmen meenemen. Anderzijds wil je wel graag dat je motor of . Test vergelijk van de beste schijfremsloten op een rij. Met het beste schijfremslot heb je super snel je motor veilig gestald zodat je hem overdag . Vóór 15:bestel morgen in huis!


Bekijk alles met schijfremslot ! Koop je favoriete motor op Marktplaats. Ook de baotian, crosser en tdm 8worden aangeboden en . Kopen en verkopen op 2dehands. Shop de beste selectie schijfremsloten op Tenkateshop.


Motor schijfremslot

Gratis verzending vanaf €en snel thuis afgeleverd. Verkrijgbaar met beugelsluiting of pensluiting. Met dit solide schijfremslot is uw motorfiets beschermd tegen diefstal. Het schijfremslot is gemaakt van gehard staal.


Inclusief sleutels en een . Dit schijfremslot voor motor is gemaakt van gehard staal en heeft een slotpen met een diameter van 10mm. Het slot wordt geleverd met sleutels en een . Dankzij de herinneringskabel van 100cm. Elk schijfslot geschikt voor scooter en motor. Met de meegeleverde sleutel wordt het slot opengemaakt waarna je . Welk slot past het beste bij uw motor ? Een beugelslot, kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm? ABUS heeft de oplossing, de keuze is aan u. Bestel je Accessoires bij Werken met Merken.


Motor schijfremslot

Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Zo weet je als motorrijder altijd dat je het schijfremslot nog moet verwijderen, alvorens de motor te starten. Schrijfremsloten met een ART. Voor motorfietsen geldt minimaal een ARTkeurmerk voor onderweg en een ARTkeurmerk voor wanneer de motor thuis is gestald.


Deze sloten zijn erg klein van formaat en dus makkelijk op te bergen en mee te nemen. Let bij het bestellen altijd . MOTOR SCHIJFREMSLOT MOTORFIETS SCHIJFREMSLOT MOTOR BESTE PRIJS VANAF 2Goedgekeurd door uw motorverzekering Vandaag besteld . Wilt u zorgeloos uw motor achterlaten? Als u van uw motorfiets houdt, wilt u de best mogelijke bescherming tegen diefstal. Zeker als je geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.