woensdag 1 november 2017

Lexan platen

Lexan platen

Onze lexaan plaat wordt . De lexaan platen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen UV- . Lexaan platen oftewel polycarbonaat platen kunt u bij ons ook op maat bestellen. Verkoop eenvoudig lexan platen. Massieve polycarbonaat plaat van Sabic.


Lexan platen

Het materiaal is standaard in een heldere variant te krijgen, . Zeer sterke kunststof plaat in een transparante uitvoering. Nagenoeg onbreekbaar. Unieke UV-bestendigheid.


Koud te buigen en te zetten. De mm polycarbonaat platen. Hieronder vindt u de sterke en zwakke punten van de platen :. Goedkope polycarbonaat of lexaan platen 3mm en 4mm dik. Wij hebben ruim assortiment aan platen op voorraad liggen.


Lexan platen

Als u kiest voor kunststof plaatmateriaal, wilt u natuurlijk alleen kunststof van de beste kwaliteit. Transparante lexan kunststofplaten te koop ! Oersterke lexan glasheldere kunststof plaat voor gebruik als afdekking en veel . Wij rekenen geen Zaagkosten! Let op Breedte en Lengte in mm. Je koopt deze voor een scherpe prijs.


Bekijk nu ons complete . Lexan vlakke heldere kunststof plaat. Verschillende kwaliteiten en diktes, platen op standaard afmetingen en volgens tekening. Wij leveren Polycarbonaat met een UV- beschermd oppervlak, waardoor de plaat uitstekend geschikt is voor buitentoepassingen.


Lexan platen

Platen zonder UV-bescherming . HDPE XT platen zijn massief en sterk, maar zijn niet te verlijmen. Op zoek naar een plaat ? Bestel de platen eenvoudig online. Bij Praxis vind je o. Alle maten indien vermeld zijn in millimeter (mm) . Toepassingen met PC. Zelfs graffiti door middel van . PC in onze webshop.


Afschermkap, kijkglas, flens. IR platen combineren een hoge . Deze is dan ook ideaal als dak- of wandbeglazing. Vergeleken met acrylaat. Eenvoudig online bestellen. Laagste prijsgarantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.