donderdag 30 november 2017

Beton terras buiten

Kan je dak het gewicht aan? Je kunt de begroeiing laag en lichtgewicht houden of kiezen voor een uitbundige daktuin. In het laatste geval moet je rekening . Bij de constructie van een dak moet dan ook rekening gehouden worden met het gewicht van de bodem.


Het doel is het dak te beschermen, aangenaam te maken, ecologisch te maken en te isoleren met een minimum aan opbouw en gewicht. Lichter dan intensief .

Meestal zul je bij huizen een extensief groendak zien waarbij de planten niet te hoog groeien. Deze extensieve groendaken. Extensieve groendaken. Je kunt kiezen tussen een extensief of een intensief groendak. Dat betekent ook: minder onderhoud en minder gewicht op je dak.


Het totale gewicht van een intensief groendak per vierkante meter, is veelal een stuk groter dan dat van een extensief dak. De dakconstructie moet daar . Overige groene daken (intensief groendak ), zodra er andere plantjes als sedum.

De ondergrond moet het extra gewicht van een groendak kunnen dragen. Biodiversiteitsdak, 1– 1kg, €– €100. Versterking van de dakconstructie. Dit type dak is niet of nauwelijks beloopbaar maar is een stuk lichter van gewicht dan een intensief groendak.


Het voordeel van dit type dak is dat het goedkoper, . Of je nu kiest voor een intensief of een extensief groendak – of iets. Verschillende types Groendaken. Dit is het meest gekende type groendak, ook wel het extensief groendak genaamd.


Greentop biedt verschillende types groendaken: extensief groendak ,. Eigenschappen van een extensief groendak met maximale biodiversiteit. ELKE BESTAANDE WONING. OF GEBOUW WORDEN AANGELEGD.


EXTENSIEF GROENDAK. Belangrijk om weten is dat het. Wat is het onderscheid tussen een extensief en intensief groendak ? Het gewicht van een extensief groendak is zeker een voordeel: het is erg licht en heeft daarom slechts een beperkte onderliggende draagstructuur nodig.


Eenvoudig gesteld.

Sedumtrays of Groendak tegels lichtgewicht extensief Groendak pakket (m2). Hoe meer gewicht je dak kan dragen, hoe uitgebreider de mogelijkheden voor een. Op een niet-beloopbaar of extensief groendak kom je maar zelden. Onder extensief groendak worden sedum-, mos-, gras- en kruidendaken verstaan.


De natuurlijke bedekking is relatief licht van gewicht , al naar gelang de . Bij een intensief groendak hangt dit af van de gewenste beplanting en dikte van de laag . Er zijn twee indelingen, extensieve groendaken en intensieve daktuinen. Het bijkomende gewicht van de vegetatielaag is meestal slechts iets. Amsterdam extensieve groendaken op drie. Vegetatiedaken zijn voornamelijk begroeid met vetplanten (sedum) en kruiden.


Kies dan voor een semi-intensief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.