woensdag 30 augustus 2017

Epoxyhars gieten mal

Epoxyhars gieten mal

Hier lees je meer over het maken van mallen en vormstukken voor gebruik met epoxy of giethars. Het ingieten van objecten doen we hier in een siliconen mal omdat epoxyhars hier niet op hecht. Voor het ingieten kun je epoxy giethars of universele epoxy. Dan heb je vaak een mal nodig om de epoxy giethars in te gieten. Een epoxy mal maken is echter niet zo moeilijk!


Wij geven je twee ideeën. Koop en verkoop epoxy siliconen mal eenvoudig op Marktplaats. DIY 3D geometrische epoxyhars gieten mallen kit s. Epoxy giethars en mallen.


Complete sieraden siliconen giet set. In deze video legt Leen uit hoe je objecten in transparante epoxy giet. Dit geeft een heel mooi effect! Deze mal is van hoogwaardige kwaliteit en kan dus voor meerdere projecten gebruikt worden.


Epoxyhars gieten mal

Door epoxy in de mal te gieten maak je zelf onderzetters. En het is wel zo fijn om alles netjes uit zijn mal te krijgen natuurlijk. Wanneer je gebruik maakt van universele epoxyhars , kan je door de epoxy.


Aan de hand van de . Onze ongevulde epoxy gietharsen staan bekend om hun goede weerstand tegen. Bij Xitin vind je mooie Siliconen mallen om mee te werken met o. Zoals Armband mallen , Ring mallen , Figuur mallen. Siliconen mal voor hars siliconen uv hars diy klei epoxyhars gieten mallen en gereedschap set met een zwarte opbergtas voor sieraden. Mal voor giethars geometrische figuren. Voeg toe aan verlanglijst.


Epoxyhars gieten mal

Bekijk winkelvoorraad. De mallen worden flexibel en zelflossend en zijn geschikt voor het gieten van heel veel materialen zoals polyesterhars, epoxyhars , polyurethaan- giethars , gips , . Bij gieten wordt een vloeibare massa in een eerder gemaakte gietvorm of mal. Metalen hanger voor giethars Ø mm - goudkleurig. Nieuw: Siliconen mallen voor epoxy ! Giethars mal hangertjes klein. Wanneer je een bepaalde vorm wilt gieten met epoxy is het belangrijk dat je een mal gebruikt waar de epoxy niet op.


Giet per keer minimaal 2mm maar maximaal 10mm dikte. Voor meer informatie over geschikte materialen en het maken van mallen. Kenmerken: - Handgemaakte siliconen mal van . Het epoxy materiaal kan direct op een houten mal worden aangebracht.


Platinum Siliconen. Een makkelijke manier om een mal voor onderzetters te maken, is met een siliconen bakvorm. De giethars hecht niet aan siliconen, dus de . Als je sieraad uit de mal komt is de kans groot dat er nog ruwe randjes of . Bij grotere mallen eerst de latex vloeibaar gebruiken en die daarna verstevigen met latexpasta om de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.