donderdag 13 juli 2017

Staaldraadwindwerk aldon

Staaldraadwindwerk aldon

Een staaldraadwindwerk van extra degelijke kwaliteit. Geschikt voor ophalen van zonneschermen of rolluiken van diverse . Bestel Aldon opbouw- staaldraadwindwerk kg online bij Sunstyle Zonwering voor € 95. Lage verzendkosten.


Staaldraadwindwerk aldon

Robust staaldraadwindwerk voor klussen bij rolluiken en uitvalschermen tot 45Kg. Voor uitvalschermen met armen of rolluiken van een bescheiden afmeting. Merk: Aldon Garantie: jaar produktgarantie Kwaliteits windwerk voor staaldraad Type LINKS Toepassing voor . Trekkracht kg, keuze uit linkse of . Losse slinger staaldraadwindwerk online te bestellen op onze webshop voor € 14.


Ik heb de aldon windwerk van 1kg gekocht en deze zijn perfect. Zelfs de schroefgaten passen nog op de oude. Probleem is dat het deel waar de zwengel in hoort stuk is. Service Handleiding windwerk Kg. Privacy statement Nederlands.


Staaldraadwindwerk aldon

PRIVACYVERKLARING KLANT-. Gratis retourzendingen . Aldon staaldraad windwerk = lierwerk voor rolluik uitval zonnescherm screen lierwerk rolluik zonnescherm. Aldon staaldraad windwerk tbv rolluik/zonwering nieuw.


Kunststof kikker markies . Tot slot kan uw zonwering bediend worden met een slinger die in verbinding staat met een staaldraadwindwerk. Alle bijbehorende onderdelen voor het type . Je moet dan nl met een lier of staaldraadwindwerk het geheel opspannen (met de hand gaat niet) Als het geheel losschiet moet ik er niet aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.