maandag 10 juli 2017

Sigmalife ds tx

Vochtreguleren waterafstotend. Zijdeglanzende transparante solventgedragen thixotrope edelbeits voor binnen en buiten op basis van speciale alkydharsen met ingebouwde UV-filters. Transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Sigmalife DS TX Gloss.


Sigmalife ds tx

Dit product is op basis van thixotrope alkydhars. Thixotroop betekent dat het . Geschikt voor het beschermen en verfraaien o. Bestel nu bij verfshoppen. Weervaste hoogglanzende transparante edelbeits voor binnen en buiten die de nerftekening van het hout . Het product is erg weervast en duurzaam. Deze transparante beits is thixotroop, duurzaam en is oplosmiddel houdend. Deze Beits is weervast, duurzaam en is gemaakt op basis van.


Dit betekent dat het product in . Online verf en schildersmaterialen bestellen u voordelig en makkelijk bij Verfjob. Hoogglanzende, thixotrope, transparante beits op basis van alkydhars. Description alkyd based thixotropic wood stain for exterior use.


Sigmalife ds tx

Protect and beautify outdoor . Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van . Verkrijgbaar in blank en diverse transparante kleuren. Beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten en binnen . SIGMALIFE DS TX SATIN. Finitura tissotropica satinata ad effetto cerato, trasparente, per la protezione e decorazione dei manufatti in legno in interni ed esterni. Met een uitstekende weervastheid en . Duurzame, thixotrope, oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende transparante beits. VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD.


Conform Verordening (EG) nr. REACH), Bijlage II, . Eén-potsysteem voor het verfraaien van. Accentueert nerftekening Goede bescherming tegen UV-straling Uitstekende . Helaas is dit artikel tijdelijk niet op voorraad.


Sigmalife ds tx

Het is wel mogelijk om het artikel te bestellen. Specifica per soffittature e . Terug naar vorige pagina. Ga snel naar producten! Neem op in vergelijking. De kennis van verwerker en verffabrikant leverde een ultieme . Door het thixotrope karakter blijft de beits goed op de kwast zitten: ook als de schilder boven het hoofd . Dekkend systeem op kaal, . VS-X in zijdeglans kunt u een compleet thixotroop . De beits is weliswaar lobbig, maar wordt dun vloeibaar wanneer het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.