woensdag 26 juli 2017

Houten kaart versturen

Houten kaarten versturen. Ben je op zoek naar een unieke en duurzame kaart? Verstuur dan eens een houten kaart! Ondanks dat we niet altijd fysiek bij elkaar . Bekijk dan eens onze houten kaarten online! Met deze duurzame kaarten kom je helemaal origineel uit de brievenbus!


Wil je iemand een kaartje sturen , maar wil je het wel wat persoonlijker maken? Stuur een mooie houten kaart met foto of tekst of een eigen ontwerp! Ik ga graag voor je (of samen met je) aan de slag zodat je straks de perfecte kaart met trots kunt versturen ! Een houten kaartje.


Unieke, houten ansichtkaarten en wenskaarten : verjaardagskaarten , beterschapskaarten en kaarten met lieve, grappige en leuke quotes en teksten. Stuur je je kaart van hout het liefste gelijk naar de ontvanger toe? De 3D kaarten zijn ontworpen als postkaart en kun je versturen tegen het standaard posttarief (postzegel 1) en zonder enveloppe. De houten kaarten zijn . Wil je meerdere kaarten bestellen voor verschillende ontvangers, plaats dan meerdere bestellingen. Dan sturen we die mee!


Houten kaart versturen

Unieke geboortekaartjes en trouwkaarten van ècht hout. Het is een keer wat anders dan een kaartje online verstuurd van papier. Deze houten kaart kan daarna opgehangen worden als decoratie. Zeg het op jouw manier. Cadeaubonnen versturen Foto cadeaus Mok bedrukken Fruitmand bezorgen . Wenskaarten van echt hout!


Wil je jouw wensen op een bijzonder mooi kaartje versturen ? Geboortekaart met hout en hartjes - Geboortekaartje sturen. Dit zijn niet zomaar kaarten… ze zijn namelijk van hout! Je kan ze gewoon beschrijven en versturen. Extra leuk is dat ze tegelijk als . Unieke houten kaarten van cederhout, met pop-out figuren.


Houten kaart versturen

Stuur deze leuke houten kaart naar de liefste oma! Je kunt zelf een leuke tekst op de achterkant laten maken, zonder meerprijs. De kaart rechtstreeks sturen ? Het blijft leuk een kaart versturen of geven! Met deze houten kaart steek je iemand een hart onder de riem, motiveer je. Super leuk om te versturen.


Maar ook mooi om als schilderijtje op te hangen of neer te zetten. Kaart met hart ballon. Leuk om een plekje te geven in huis of juist om te versturen als felicitatie. Dat is waar Beaver.


Houten kaart versturen

Maak een houten geboortekaart als uniek aandenken. Als muurdecoratie of als kaart kun je deze versturen. Stuur een gepersonaliseerde houten kaart op naar iemand op voor een verjaardag, om beterschap te wensen, voor een pasgeboren baby of . Met de bijgeleverde houten standaard krijgt de kaart gegarandeerd een blijvend plekje in elke huiskamer.


Er is dus geen enveloppe nodig om de kaart te versturen. Wij kunnen deze houten kaart rechtstreeks naar de ontvanger versturen of naar je eigen adres. Per kaart betaal je hier een bedrag van €- voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.