woensdag 5 juli 2017

Belgisch witblauw vlees

Belgisch Wit Blauw. De dieren zijn van het vleestype die zeer gespierd zijn, de befaamde dikbillen. Nochtans beantwoordt het BWB rund volledig aan de eisen van de eerste keus vleesmarkt. Extreem mager vlees.


Belgisch witblauw vlees

Witblauw staat garant voor kwaliteitsvol vlees. Ze brengen vers kwaliteitsrundvlees van. Rundsvlees van superieure kwaliteit. Plaats je bestelling . Door natuurlijke selectie maakt dit ras meer vlees aan dan een . De runderen worden gevoed met grassen en. Dankzij de fijne spiervezels is het voornamelijk een vleesras geworden.


Uiterlijke kenmerken. Bij dit ras komen drie types van kleuring voor: volledig wit, blauw (blauwbont) en het minder voorkomende zwart (zwartbont). Koeien maken van gras dat lekker mals stukje vlees. Door de jarenlange samenwerking met dezelfde vleesgroothandel heeft . De sterke focus op één ras heeft de vleesveehouderij geen windeieren gelegd. Maar heeft onze vleesproductie.


Belgisch witblauw vlees

Het BWB wordt door . Door deze ervaring weten wij dat weken gerijpt vlees ideaal is voor een heerlijke smaak. HET VLEES HEEFT EEN MOOIE GLANZENDE. SCHIJN EN EEN SUBTIELE SMAAK.


In onze slagerij verkopen we enkel vlees van vrouwelijke runderen die éénmaal gekalfd hebben. BELGISCH WITBLAUW RUNDSVLEES. Bovendien is het ook . Sommige fokkers blijven dieren selecteren die melk en vlees productie combineren. Vlees kopen bij de boer.


Belgisch witblauw vlees

Deze selectie is gelijklopend. Jurgen extra bonuspunten op : “Koeien slaan iets meer vet op, waardoor het vlees extra veel smaak krijgt. De vraag van de consument is door de jaren heen blijvend veranderd.


Op dit moment zien we trends op het gebied van. Dat wordt door de . In Frankrijk worden er . Met zijn imposante spiermassa levert de BWB een ideale vlees -vet verhouding. Beschermde geografische aanduiding (BGA). Aanvraagdossier van registratie - Deel (art.§van Verordening (EG) nr. Eens je hebt geproefd van dit exclusieve vlees , wil je niets anders meer!


Belgisch witblauw vlees

De billen bevatten zeer veel vlees en het ras wordt daarom ook vaak dikbil genoemd. Hij wenst immers een maximale groei en vleesaanzet bij de dieren te realiseren. De dieren vallen op door hun zware, gespierde bouw en hun edele kop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.