vrijdag 23 juni 2017

Sigmalife kleurkaart

Sigmalife kleurkaart

Let op: Kleurkaarten en kleurenwaaiers kunnen niet geretourneerd worden. Klik op onderstaande afbeelding om de . Mystic Purple en Warm Red. De eindkleur wordt mede beïnvloed door de kleur van het hout. Daarom wordt geadviseerd eerst een proefvlak te . De gegeven prijs geldt voor transparant,.


Zijdeglanzende, thixotrope, transparante beits op basis van alkydhars. Online verf en schildersmaterialen bestellen u voordelig en makkelijk bij Verfjob. Gratis kleur en verf advies.


Sigmalife DS TX Gloss. Productbeschrijving. Dit product wordt dan ook veelvuldig . Beoordeling: ‎ 1. Ruim assortiment Snel in huis A-merken Achteraf Betalen. LET OP: Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.


Dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen maar is ook. Blanke beits (0701) heeft een geringere weervastheid dan gekleurde. Bekijk vergelijk het ruime assortiment verfspullen en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online!


Hoogglanzende transparante solventgedragen thixotrope edelbeits voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Painting The Past Kleurenkaart Seasonalities bestel je bij Onlineverf. Zo kun je gemakkelijk de juiste kleur uitkiezen en aan de slag gaan! Gemakkelijke verwerking.


Andere kleuren: raadpleeg onze dienst Technical.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.