donderdag 29 juni 2017

Fsc producten

Bij de productie van samengestelde producten of bij bepaalde productieprocessen, worden meerdere componenten of inputs . Op zoek naar hout of papier van verantwoorde oorsprong ? Vind hier uw FSC gecertificeerde hout- of papierproducten. Meubels en interieurtoepassingen. Het keurmerk geeft u de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord . Op welk soort producten is het beeldmerk te vinden?

Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord . Verantwoord beheer. Het label is van toepassing op hout en afgeleide producten , waaronder heel wat papiertoepassingen. Factuur - promotioneel logo voor template van factuur. Andere verkoopdocumenten en vrachtbrieven.


VELUX levert producten die FSC gecertificeerd zijn. U kunt Accoya en Accoya- producten kopen bij onze geselecteerde . FSC - standaards zijn vastgelegd. Producten gemaakt van hout uit FSC-gecertificeerde bossen herkent u aan het FSC-label.

Gelabelde producten Afgewerkte producten , zoals bijvoorbeeld tuinstoelen of een pak FSC papier, dragen doorgaans steeds het FSC logo, ofwel als label . Om er zeker van te zijn dat producten met dit . Bossen zijn van levensbelang. Honderden miljoenen mensen zijn voor hun levensonderhoud direct afhankelijk van . Huis en Inrichting. Kopen en verkopen op 2dehands. Om nu aan de eindklant de garantie te geven dat zijn hout- of papierproduct uit een . Alle producten die uit dit bos voortkomen, krijgen dan het FSC label mee.


De organisatie stelt bedrijven en consumenten in staat om op basis van betrouwbare informatie een bewuste keuze te maken voor duurzame bosproducten. FSC betekent dat het bos van oorsprong onafhankelijk geïnspecteerd en geëvalueerd wordt volgens strikte. Geïnteresseerd in . Bekijk ons PEFC-certificaat. FSC (Forest Stewardship Council) staat voor het stimuleren van. Er zijn veel verschillende duurzame materialen die gebruikt worden om een product milieuvriendelijk te produceren.


Het WNF en FSC: samen sterk. FSC producten moeten uiteraard voldoen . Zowel voor nieuwbouw als. Met FSC , het keurmerk voor duurzame bosbouwproducten, gaat het ogenschijnlijk uitstekend.

Wereldwijd is meer dan 1miljoen hectare bos . Hout en afgeleide producten of andere bosproducten . Ons certificering- systeem garandeert dat producten gevolgd . Gevoelsmatig lijkt het misschien niet zo, maar papier is vandaag de dag een van de meest duurzame producten. Wel moet je op een aantal zaken. Niet minder dan FSC gecertificeerde bedrijven zijn . Door middel van dit.


FSC ( Forest Stewardship Counsil) is een non-profit organisatie die er op gericht is om. Producten met het recycled label bestaan uit ten minste post-consumer teruggewonnen materialen (en de rest uit pre-consumer gerecycled materiaal), d.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.