woensdag 28 juni 2017

Behang oude muur look

Personalisatie voor Vinyl Fotobehang Bakstenen muur met vintage look. Behang met steen motieven geven je interieur een stoer en minimalistisch uiterlijk. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis.


U kunt drukke of rustige.

AS Creations Neue Bude 2. Wilt u thuis of op het werk een stenen muur als fotobehang geprint? Kies dan dan voor naadloos fotobehang en realiseer een industriële look ! Creëer een industriële sfeer met ons stenen muur behang. Stoer behang met steenlook.


Zoekresultaten (5). De keuze is aan jou!

Creëer met dit baksteen behang een gave industriële look in uw huis. Deze collectie behang kenmerkt . Geef je interieur een industriële look met een betonlook behang , een sloophout behang of een hout behang. Vlies fotobehang Witte bakstenen muur. Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer . Wilt u de karakteristieke houten look terugzien in uw behang ? Met stijlvolle houtdessins in verschillende prijscategorieën, . Stenen look behang komt steeds vaker voor in woonkamers en slaapkamers.


Gekleurde rotswand. Muur van oude stenen. Ga je toch voor een wat vrolijkere look in huis? Met een industrieel behang , zoals steen behang of betonlook behang , creëert u direct. Behang steenmotief: stenen zoals natuursteen of een print van oude.


Maak van uw muur een echte eye-catcher met een schitterend fotobehang van oude muren of texturen.

Gaat u voor een fotobehang van een oude muur van . Behang textuur patronen en behang patroon papier in verschillende maten,. Op zoek naar een luxe paarse baksteen behang ontwerp om de muur ruimte in . Dit originele fotobehang imiteert de look van een echte stenen muur. Het is te verkrijgen. Voor wie durft, is er ook de baksteen print van oude muren. Een indrukwekkende muur geef de kamer snel een andere look met dit oude stenen muur fotobehang , leverbaar in maten en kleuren.


STENEN BEHANG - BAKSTENEN - MUREN - OUDE MUREN - BAKSTENEN. NaaMini bakstenen textuur look. Een bakstenen muur geeft je huis een industriële uitstraling. Met ons naadloos behang beplakken we muren van alle lengtes, met een maximale hoogte van vijf meter. Naadloos fotobehang.


Wens je een industrieel interieur met onbewerkte betonmuren ? Ga dan voor ons behang met betonlook. Niet iedereen woont namelijk in een oud fabriekspand. Industriële look met Factory Van strakke wand naar oude muur. Ik ben dol op oude bakstenenmuren maar dit behang is ook nog eens licht van.


Een Scandinavische look kenmerkt zich door frisse kleuren, . Kies uit deze rollen behang zelfs onder de €per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.