maandag 26 juni 2017

Aquarium glas op maat

TERRAGLAS is leverancier van glas. Aan de hand van de door U opgegeven maten worden de glasplaten millimeter nauwkeurig gesneden en de randen . Volglasaquaria tot ongeveer 2. U kunt ook alleen het glas op maat bestellen tegen een redelijke vierkante . Al onze aquaria zijn gefabriceerd uit floatglas , worden standaard verlijmd met .

Maatwerk aquarium afgewerkt met Lacobel (gekleurd glas ). Of het nu gaat om een afwijkende maat , vorm of afwerking: wij draaien onze hand hier niet voor . Koop en verkoop aquarium glas eenvoudig op Marktplaats. Want bij ons vindt u elk type glas op maat en het maakt niet uit of u honderd. Hoe groot of klein een aquarium ook is, bewegende vissen staan altijd in het . Onderstaand treft u ons complete assortiment VOLGLAS AQUARIA en mogelijkheden aan.


Levering-op- maat (en vormen) . Dekglazen optioneel.

Dit is in diverse kleuren . Bekijk alles gedetailleer klik op onderstaande knop. Strakke hoogglas aquaria , kies voor het totaalconcepts. You dream it, we build it. Bezoek onze website. Meer dan jaar ervaring in aquariumbouw.


Aquariumbouw van fabrikant direct naar particulier. Het komt vaak voor dat een aquarium in een aangepaste maat , kleur of vorm. Bijna alles is mogelijk! Bepaal samen met ons het design van het aquarium.


Ik ga zelf een aquarium maken en daarbij heb je natuurlijk glas nodig. Beste mensen ik heb een vraag binnen kort word mijn zeeaquarium op maat gemaakt maar ik ben een beetje ongerust over dikte van de glas. Wilt u een aquarium op maat laten maken of een kaal aquarium dan kunnen we u. Is een maat werk aquarium goedkoper?


Standaard glas of Optic white. Aquascape aquariums moeten ook goed helder glas hebben, om zo mooi mogelijk jouw .

Het is belangrijk om niet alleen naar de juiste maat te kijken. Een prachtig aquarium op maat , een echte eyecatcher neerzetten in uw woonkamer, bedrijfsruimte of restaurant? Aqua Luxury gaat met u elke uitdaging aan en . Glas bestellen via internet, het kan! Online glas bestellen heeft zelfs veel voordelen.


Neem bijvoorbeeld de prijs van het glas. U kan bij ons ook terecht voor een aquarium op maat of eenvoudige volglasaquaria , hiervoor werken we samen met verschillende aquariumbouwers zodat we u . Bij ons kan u terecht voor het op maat gesneden en geslepen glas voor aquariums. Wij beschikken over stock en een eigen slijpmachine.


Wij maken gebruik van float- glas , waarbij de glasdiktes worden berekend met. Plexiglas breekt minder snel, is lichter in gewicht en heeft minder kalkaanslag dan normaal glas. Kies dan voor plexiglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.