woensdag 5 april 2017

Ardenner splitt grau 8 16

Ardenner splitt grau 8 16

Bigbagsiergind levert alleen de beste A kwaliteit ardenner split. De zeefmaat van dit type split is tot mm, echter kunnen de exacte afmetingen ruimer zijn afhankelijk van hoe een steentje door de zeef is valt in de groeve of . Adviesverkoopprijs incl. Interesse in dit product? Dit product is te koop bij één . Vanaf € per st. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf.


Ardenner splitt grau 8 16

Correcte service en passend advies. Ardenner split grijs - mm. Geef uw tuin een natuurlijke uitstraling met grindpaadjes, splitvakken , rotsen en natuursteen brokken. Er zijn enorm veel soorten grind en split in vele kleuren en. Dan ben je bij Sleiderink aan het juiste adres!


Informeer naar de actuele voorraad bij uw retailer. Milieuvriendelijk, natuurlijke uitstraling, sierlijk: grind of split is het helemaal. Afmeting: - mm. Siersplit is een breuksteen, en kent ten opzichte van grind een hoekige vorm. Door de hoekige vorm kan het split . Het afhalen van goederen is wel mogelijk in onze . Prijs: € 16per m³.


Ardenner splitt grau 8 16

Wilt u een donkerder kleur split , . Split en grind bied het u allemaal! Verkrijgbaar in vele kleuren, formaten en bewerkingen. Snelle levering en professioneel advies! Bestel nu op Bestrating.


Bigbag ardenner split grijs - mm 7kg online kopen. Grind en split zijn kleine stukken gewonnen natuursteen. Grind wordt veelal gewonnen in rivieroevers en heeft door het slijten in het water een rondere vorm.


A-kwaliteit split voor de beste prijs! Bekijk de aanbiedingen in onze . Geen informatie gevonden. Geef u tuin een natuurlijke uitstraling, met het mooie Med. Split, grind en sierkeien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en . Transport Mogelijk.


Showtuin Dagen per week geopend. Artikelnummer: 104. Bij de Grind-webshop. U kunt ervoor kiezen om het product te laten leveren in Big Bags. In de gekozen Big Bag past een halve kuub, . Klik hier voor ons assortiment.


Ardenner splitt grau 8 16

Kleur: Grijs Materiaal: kalksteen. Merk: Onlinebetonstenen. Slechts € bezorgkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.