vrijdag 7 april 2017

Antraciet kleur combineren

Mossig groen in combinatie met antraciet staat mooi in ruimtes met een mannelijk randje. Je kunt er echter ook makkelijk een vrouwelijkere kleur. Grijs is een hartstikke fijne basiskleur voor in je huis.


Het is een rustige kleur waarmee je goed kunt combineren. Maar welke kleuren gaan nou .

In combinatie met pastelkleuren straalt ze een vrouwelijke sfeer uit. Anderzijds zal een antraciet grijs in combinatie . Het gekke is dat deze kleur zich met oneindig veel kleuren laat combineren , waarbij steeds een andere look ontstaat. Grijs met hout, bijvoorbeel geeft je interieur . Wij houden van kleur bij MakeOver, kleuren die goed met elkaar te combineren zijn.


Toon-op-toon kleurencombinatie : binnen één kleurgroep staan de kleuren verticaalgerangschikt van licht naar . Al deze eigenschappen maken het een zeer geschikte kleur voor de woonkamer.

Groen is makkelijk te combineren met andere kleuren. Wil je geen gebruikmaken van verschillende kleuren ? Dan is het raadzaam om een wat donkerdere kleur grijs te nemen. Een voorbeeld is antraciet.


Welke kleur past er bij taupe? Taupe kan werkelijk met elke tint gecombineerd worden. Kies je voor een donkere tint taupe mix het dan eerder . Licht - donker contrast. De naam spreekt voor zich, om op deze manier kleuren te combineren plaats je een lichte kleur naast een donkere . Antraciet is een veelzijdige keuze die je bijna met alles kunt combineren.


Kleuren combineren met de kleurencirkel. Om na te gaan welke kleuren bij elkaar passen wordt gebruikgemaakt van de kleurencirkel. Hierop vind je alle kleuren.


Inspiratie voor het combineren van kleuren. Hierboven zie je een stijlvolle combinatie, met van links naar rechts: Okergeel, Graniet, Grijsblauw en Antraciet. Zwart en antraciet : mannelijk en stoer.

Rood laat zich prima combineren met diverse kleuren paars, door deze kleurencombinatie krijg je een . De rustige grijstinten Shells Sand Grey en Gravel Grey uit The Color Collection kleurenpalet combineren prachtig met de krachtige kleur Expressive Purple. Dimehouse geeft in dit blog kleuradvies bij industriële meubels! Een andere kleur muur geeft direct een andere sfeer in je woonkamer, slaapkamer of.


Gaat u uw woning schilderen? Dan wilt u vast weten welke kleuren mooi staan bij uw schilderwerk. Beige is een soort kameleonkleur. Het is geraffineerder en warmer dan wit, en er wordt van gezegd dat het makkelijk te combineren is met alle kleuren. Je kunt pas kleur kiezen als je ook hebt bedacht welke materialen, meubelen en styling je wilt combineren.


Verf is te koop in alle nuances van . We geven je tips en inspiratie voor het combineren van een stijlvolle donkere. Kies voor een grijze, antraciet of zelfs volledig zwarte vloer en geniet van het . Hiske Ligtenberg Reacties. Een kleurenwaaier kan je helpen om de juiste kleuren met elkaar te combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.