maandag 27 maart 2017

Grindzakjes boot

Grindzakjes boot

Hiermee voorkomt u opwaaien van uw dekzeil en zorgt er tevens voor dat het dekzeil strak op uw boot zit. Plaats op verlanglijst. Productbeschrijving. Voorraadstatus: direct leverbaar bij Correct.


Ook voor andere toepassingen mogelijk. Levering is per stuk. Grindzakjes voor boothoezen, afdekzeilen, tenten etc. Krijg je jouw bootzeil niet goed op spanning of heb je waterzakken in boothoes? Dan bieden deze handige zwarte zandzakjes uitkomst ! De grindzakjes zijn bedoeld om aan uw dekzeil of boothoes te hangen.


Om de boothoes mee op zijn plaats te houden, ideaal als hij in het water ligt. Deze zakjes zijn reeds gevul het grind zakje is inc. Jurriƫns Watersport.


De banden worden met een spangesp achterop onder de boot getrokken waardoor. Alternatief: het zeil uitvoeren met in de onderzoom gestikte grindzakjes. Een oud dekzeil als model genomen en rondom grindzakjes.


BAUHAUS selecteren. Bevestiging van een dekkleed kan bijvoorbeeld door middel van drukknoppen, maar u kunt ook kiezen voor een neerhang met grindzakken. Uiteraard zijn er meer . Wanneer u op zoek bent naar een goede boothoes . Deze grindzakken naaien we in dekzeilen maar ook in losse buitenzakken van PVC, zodat ze los te koop zijn. We construeren ze zo, dat ze niet zo maar leeg . BANKS Spanker dekzeil.


Boothoes steun systeem. Eenvoudig te plaatsen en voorkomt waterzakken in het zeil. Geschikt voor boten tot meter. Spinakerboom en diverse klein inventaris. De boot is voorzien van het optionele.


Deze kunt u gebruiken voor grindzakjes of om met het meegeleverde koord de hoes verder vast te zetten. In de boot kun je een water- en damp doorlatende vloerbedekking leggen voor “ winterzeilcomfort”. In huis krijgen de vlonders alvast hun jaarlijkse laagje, . In het midden vanaf boven naar SB een rits en naar BB een rits om het zeil in delen over de boot te kunnen plaatsen.


Rondom grindzakken ong. Zoeken naar: Zoeken. Duiken naast de Schelde. Het kan straks in de Antwerpse Badboot, het grootste drijvende openluchtzwembad ter wereld.


Wij kijken uit op . Er zijn verschillende bootzeil aanbieders op de markt die allemaal verschillende bootzeilen aanbieden. Voor goede afwatering, voorkomt waterzakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.