vrijdag 24 februari 2017

Laminaatvuller

Wilt u uw terrein verharden? Dan zijn stelconplaten de perfecte oplossing. Wij hebben diverse stelconplaten in verschillende afmetingen en diktes te koop. Bij het kiezen van de juiste betonplaat heeft u keuze uit diverse toplagen, afmetingen en wapeningen.


Laminaatvuller

Alleen weet je precies hoe betonplaten . Ferro Rent legt de stelconplaten middels een vacuumunit nauwkeurig op zijn plek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van stelconplaten. Geen spoorvorming met vloerplaat. Over het algemeen zijn de volgende afmetingen gebruikelijk:. Betonplaten, oftewel stelconplaten , zijn platen in allerlei afmetingen en diktes.


Deze platen worden vaak gebruikt op bedrijfsterreinen waar zwaar transport of . Deze plaat beschikt over de afmetingen 200x200x14cm, en wordt uitgevoerd zonder hoekstalen omranding. Stelconplaat 200x100x14cm, ton. Productomschrijving.


Laminaatvuller

Door de uitgebreide mogelijkheden in afmeting en diktes krijgt u de verharding altijd passen zie hieronder alle beschikbare afmetingen. De platen zijn voorzien . Voor elke toepassing een oplossing. Deze betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te . De standaard dikte 14 . Door de grote afmetingen van de elementen kunnen ze lasten prima spreiden naar de onderliggende lagen. Diverse formaten en diktes gebruikte stelconplaten. De hieronder vernoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Afmetingen , Prijs. De GSS-plaat is leverbaar in verschillende diktes en afmetingen , zie hiervoor de onderstaande tabel. Gebruikte stelconplaten. Met en zonder hoeklijn. De meest voorkomende afmetingen zijn: 2bij 300.


Laminaatvuller

Filters x Reset filters X. Betonplaten zijn een stevige en stabiele ondergrond voor een strakke, moderne en duurzame oprit. Lees hier alles over soorten, afmetingen en prijzen. Rechthoekig of vierkant. Dat alles in: diverse afmetingen , qua diktes . De beste keus in betonplaten. Onderstaand vindt u een overzicht van onze gehele collectie betonplaten.


De industrieplaten verschillen in toplaag, afmeting , wapening en aslast. Indien gewenst kunnen deze vakkundig worden gelegd door een leg ploeg. Van agrarisch tot de weg- en waterbouw, van . Platen zijn in verschillende afmetingen.


Laminaatvuller

Elke plaat heeft het motief van stelconplaten. Plaats de platen onder de silo, . Een betonplaat heeft meestal afmetingen van bij meter. Ideale industrieplaten om een terrein te verharden.


Wij kunnen een breed assortiment aan betonplaten leveren voor elke toepassing , in diversen soorten afmetingen en sterkte. De afmeting bedraagt 135cm x 135cm met een dikte van 12cm of 16cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.