maandag 27 februari 2017

Hangsloten met dezelfde sleutel

Hangsloten met dezelfde sleutel

Vaak krijgen wij van hangslotje de vraag of wij hangsloten kunnen leveren die met sleutel te openen zijn. Hangslotje is de specialist voor uw hangsloten. Altijd een passende oplossing. Voorbeeld: Je koopt gelijksluitende hangsloten met sluiting 303.


Hangsloten met dezelfde sleutel

Kies hiernaast het sluitingstype. Bestel nu online je hangslot bij de grootste specialist in sloten online. Deze sloten zijn met en dezelfde sleutel te openen. Ruim assortiment, van hangsloten tot discussloten. Dit hangslot is een gelijksluitend slot.


Gelijksluitende sloten kunnen allemaal met één en dezelfde sleutel worden geopen dat scheelt aanmerkelijk in het aantal verschillende sleutels. Dat betekent dat het mogelijk is om meerdere sloten te bestellen die met dezelfde sleutel geopend kunnen worden. Ook zijn er allerlei maten verkrijgbaar.


GAMMA heeft hangsloten met sleutel maar ook een hangslot cijferslot. Bekijk nu ons hang- en sluitwerk. Geschikt voor buitentoepassingen door opbouw uit roestvrije materialen. Gelijk of verschillend sluitend geleverd met sleutels per slot. Is dit niet wat je zoekt . Gratis bezorging vanaf.


Beugel van gehard staal dat extra bestand is tegen . Wordt geleverd met sleutels. Je kunt kiezen uit diverse klassieke versies met sleutel of uit verschillende soorten cijfersloten. Heb je een hangslot voor . Nemef sloten, veiligheidssloten, discussloten. Deze set is gelijksluitend aan elkaar: u kunt met dezelfde sleutels zowel uw hangslot als uw cilinder openen.


Hoogwaardige hangsloten voor zowel binnen als buiten. Dit zijn hangsloten die openen met dezelfde sleutel (gelijksluitend). Om verschillende hangsloten met dezelfde sleutel te kunnen openen, kiest u hangsloten met hetzelfde slot!


Met gelijke sleutels. Bij ieder model hangsloten hoort een model slot. Het pakket bevat sloten en sleutels. Alle hangsloten worden geopend met dezelfde sleutel - er is maar één sleutel nodig om vele hangsloten te openen.


Dezelfde sleutel kan worden gebruikt voor alle sloten. Wil je meer hangsloten en veiligheidsaccessoires ontdekken? Reservesleutels kunt u nabestellen bij de vakhandelaar in uw . Eenvoudig online bestellen. Hebt u een reserve- of duplicaatsleutel nodig voor een ABUS sluitcilinder, fietsslot of hangslot ? Daarnaast leveren wij meerdere maten hangsloten met dezelfde sleutel. Laagste prijsgarantie.


Gaarne rekening houdenmet: gelijksluitende profielcilinders alleen van dezelfde fabrikant en in . Verschillend sluitend en ook hangsloten met dezelfde sleutel. Lage verzendkosten. Koop online of bezoek onze unieke . Diverse hangsloten, groot en klein.


Hangsloten met dezelfde sleutel

Erg handig als u niet voor elk hangslot een aparte sleutel wilt hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.