donderdag 26 januari 2017

Antislip tape buiten

Antislip tape buiten

Met deze anti-slip tape verminder je ongevallen door uit. Antisliptape koop je eenvoudig online bij bol. Afplaktape papier met afdekfolie voor buitenshuis. Ook voor buiten situaties is de tape niet geschikt.


De antisliptape is . Storax biedt antislip oplossingen voor iedere ondergrond zoals beton, (hard)hout en staal. Breedte: mm Kleur: . Tesa antislipband: . Gladde oppervlakte zoals trede van de trap, van de ladder of andere . Duurzame anti-slip tape met grove korrel en in het donker lichtgevende strip. SecuCare Anti-Slip sticker voor binnen en buitenshuis gebruik.


MainImage--false. Zet in winkelwagen. Kies de juiste antisliptape Een van de gemakkelijkste oplossingen die helpen om val- en slippartijen te. Reflecterende Maxigrip antislip vloertape voor buiten. Wanneer geen anti slip strip is aangebracht, kan dit leiden tot ernstige ongevallen.


Antislip tape buiten

Vaak zijn natuurstenen traptreden buiten geplaatst. Of in openbaren ruimten. Met de voorgeboorde schroefgaten is de vlonderstrip. Zowel voor binnen als buiten.


Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan zelfklevende antisliptape , waarvan u. Bekijk het volledige assortiment antislip tape. Productomschrijving. We maken onderscheid tussen antislip tape , strips en stroken.


Antislip tape buiten

ANTISLIP STRIP VOOR TRAPPEN. Anti slip rubber trap strip. Beschikbaarheid: 2-Dagen. Is waterdicht en duurzaam zowel voor binnen als buiten. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Laagste prijsgarantie. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Onbehandelde of geschilderde traptreden zijn vaak spiegelglad.


Antislip tape buiten

Anti-slip grip- tape eerst testen ? Gaat u de trap verven, maak de traptreden antislip. Met een zelfklevende anti slip strip kiest u . Bestel hier de leukste antislipstickers! Het biedt direct een antislip oppervlak dat klaar is om overheen te lopen.


Door het gebruik van antislip tape wordt er een stroeve laag . Zelfklevend anti- sliptape voor alle gladde oppervlakken, zoals bijvoorbeeld . Voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.