dinsdag 27 december 2016

Goedgekeurd bootslot

Indien er sprake is van een buitenboordmotor, dan kun je overwegen ook een buitenboordmotorslot aan te schaffen. Het keurmerk van VBV goedgekeurde sloten . Je boot beveilig je effectief tegen diefstal door een bootslot te bestellen. In ons online assortiment.


Alle bootsloten: buitenboordmotorsloten, kettingsloten en kabelsloten voor de boot,.

Een bootslot biedt bescherming tegen diefstal van een boot of specifieke. U kunt dit doen met allerlei soorten sloten, zoals een kettingslot of een hangslot. Bekijk alles met bootslot!


Alles voor de watersport kopen of. Zo kunt u uw sloep veilig aan de wal vastleggen. Als u uw boot op een trailer heeft staan, beveilig deze dan met een passend en goedgekeurd slot , bijvoorbeeld een koppelingsslot of wielklem.


Verzekeraars hanteren strenge eisen voor bootsloten. Kies altijd voor een goedgekeurd bootsloot dat voldoet aan de wensen van verzekeraars.

Niet alle sloten, wielklemmen en walankers zijn goedgekeurd door verzekeraars. Maar welke dan wel? ANWB helpt je graag een handje, want we merken dat . Heeft u antwoord op uw vraag.


Altijd op voorraad . Alle goedgekeurde ART sloten in een overzicht. Of je nou een goedgekeurd slot nodig hebt voor je scooter, motor of fiets in deze categorie vind je het. De trailer moet vaststaan met een goedgekeurde wielklem of koppelingsslot. Bijvoorbeeld op een goedgekeurd beveiligingsslot, wielklem of koppelingsslot.


Door de verzekering kan gevraagd worden om een goedgekeurd bootslot. Mocht je de boot tegen diefstal willen verzekeren, let er dan goed op of het slot . De boot moet vastgemaakt zijn aan de trailer met een goedgekeurd slot. De trailer zelf moet vast staan met een goedgekeurde wielklem of koppelingsslot.


De Stazo slot los, goedgekeurd ART kopen? Nu bij Dekker Watersport. Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis! Reden om je aanhanger te voorzien van een goed slot.

Kabelslot voor je boot koop je . Beugelslot x 25cm ARTgoedgekeurd Veiligheidscategorie A Ideaal om uw fiets, broomfiets of motor veilig op slot te zetten. Geef dieven geen kans - ART . Het is ook mogelijk om een after . Een ARTbootslot is een zelfde (ketting) slot als die wij motorrijders gebruiken. SCM Triangeloogslot. Dit slot is super gemakkelijk als het niet mogelijk is om een schijfremslot te gebruiken. Dit VBV gekeurde slot is in . ART goedgekeurde beugelsloten zijn ijzersterk, duurzaam en zijn voor . Moet het goedgekeurd zijn voor uw verzekering?


Slotenonline verkoopt dit geweldige bootslot : de Doublelock BEAST kabelslot. Stazo Spindle Lock buitenboordmotor- slot. Doordat dit kettingslot over een ARTkeurmerk beschikt, is het slot goedgekeurd voor de diefstalverzekering of allrisk verzekering van een brommer, scooter of . Een ART slot koopt u natuurlijk bij de specialist Artslot. Een ideaal ARTgoedgekeurd motorslot. Een disselslot monteren aan de caravan of een aanhangwagen disselslot monteren is vaak een.


GeĆ¼pload door TrailerPlus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.