maandag 28 november 2016

Losse schommel kopen

Oude brocante spiegel met facet geslepen glas. Prachtig geleefde spiegel met wat verweerde plekken in het spiegelglas. De lijst van de spiegel is donker bruin.


Ovaal windlicht met rijkelijk geslepen glaswerk. De boven en onderkant zijn van vol messing en demontabel, wat weer fijn is om dit windlicht schoon te maken.

Blank of geslepen glas ken je waarschijnlijk wel, maar je hebt meer te kiezen. De vlakverdeling die is ontstaan door de geslepen lijnen geeft een extra hoogwaardig effect aan uw Svedex binnendeur. Satijnglas vlaks. Het satijn glas met . Dat is blank glas met een geslepen rand wat een 3D-effect oplevert. Wat betekent geslepen glas ? Hieronder vind je een betekenis van het woord geslepen glas Je kunt ook zelf een definitie van geslepen glas toevoegen.


Geslepen - glas is gemaakt van helder glas , randen zijn geslepen en gepolijst.

Folder van geslepen glas ornamenten van kunt u downloaden. U kunt het geslepen - . Gewoon glas , wat het meest wordt toegepast. Van oudsher worden kristalen voorwerpen geslepen om zo een decoratie op het voorwerp aan te brengen. Hiernaast ziet u een afbeelding van een PP geslepen glasplaat.


Zoals wij hierboven al. Is deze glasbewerking niet wat u zoekt? Kijk gerust verder op onze . Hoe dikker het glas , hoe breder . Aan iedere mooie glasplaat hoort een exclusief geslepen facetrand. Duidelijk is ook, op de foto het witte glasslijpsel te zien wat door de waterdruk naar buiten. Scherpe en platte glasranden worden vlak mat geslepen en nadien gepolijst waardoor de randen van het glas blinken.


Deze methode wordt dan ook voornamelijk . Enkel glas online te bestellen bij Glaskoning. Als u voor poly slijpen kiest dan worden de randen mooi glad geslepen zodat . Wat zijn geslepen spiegels? Geslepen glas is normaal floatglas dat van een fraaie versiering is voorzien die door middel van slijpen is aangebracht.

In deze video vertelt Glas expert Wally Vermeulen van Glasbestellen. Een dergelijke bewerking kan worden gebruikt voor glas wat bijvoorbeeld in. Bij facet slijpen wordt er een brede rand geslepen aan de zijkanten van de ruit. Facetgeslepen glas wordt gemaakt van helder dik glas waarbij de omtrek afgeschuind wordt. Loodglas was wat zachter, zodat het gemakkelijker geslepen kon worden.


Koop en verkoop geslepen glasplaat eenvoudig op Marktplaats. Slijpdruk = 1) Druk waarmee geslepen wordt. Als het glas in de fabriek op maat wordt gesneden dan zijn de . De hele rand van het glas wordt geslepen.


Basis glas : Float.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.