vrijdag 25 november 2016

Kneedbaar metaal bison

Kneedbaar metaal bison

De kneedbare staalpasta is geschikt voor reparaties in huis, schuur, auto, boot. Vaak samen gekocht. Snelle uitharding, ideaal voor metaalreparatie. Kneedbare , ijzersterke epoxy reparatiemassa. Bison kneedbaar staal.


Kneedbaar metaal bison

Ook geschikt voor gietijzer en legeringen. GRATIS applicatie werkset. Metaal gevulde epoxyhars voor het herstellen van gaten en. Minimale verwerkingstemperatuur, °C. Online-Internetwinkel.


Geschikt voor het lijmen van metalen (staal, aluminium, ijzer) onderling of in. Dit kunt u proberen: op metaal , steen en hout kunt u proberen de. Universele 2-componenten epoxylijm.


Super sterk en vullend. Zo in eerste instantie zou ik zeggen dat het met kneedbaar metaal wel gaat. Hij heeft het over devcon, niet over kneedbare bison troep. Vandaag bestel morgen bezorgd.


Zes dagen open in de week het hele jaar door. Je hebt ook van dat kneedbaar spul. Voor reparaties aan. Een 2K Epoxy Metaallijm is een krachtige lijm op basis van epoxy. Wij hebben een ruim assortiment lijm-kit, waaronder bison , met een keus uit.


Kneedbaar metaal bison

Vastzetten van bouten en schroeven in steen en metaal. Vulmiddel voor alle soorten hout. Overschilderbaar na droging. Wij bieden zowel vloeibare epoxylijm, zoals vloeibaar metaal of de universele. BISON KOMBI METAAL DUBBELSPUIT ML.


KNEEDBAAR METAAL GRAMGATEN IN METAAL LIJMEN, NADEN DICHTEN. Op de verpakking staat dat je het kunt gebruiken voor o. Verlanglijst Product vergelijk. De Epoxy Repair Stick is kneedbaar zodat bijvoorbeeld overbodige schroefgaten handig op te vullen zijn.


Kneedbaar metaal bison

Ook ideaal voor het lijmen van metalen en harde kunststoffen. Bedankt, je idee achter het kneedbare metaal is dan dat je de . Een kneedbare componentenlijm om te lijmen, dichten en om schroefdraad te maken. Hoogwaardige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet.


Ik heb het gerepareerd met kneedbaar metaal en dat zit prima. Combi metaal lijm van bison , ik had aan de voorkant een scheurtje in het . Hallo Beste modelbouwers wat is het beste om metaal te lijmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.