maandag 31 oktober 2016

Altrex steigers

Altrex steigers

Lichtgewicht en oersterk aluminium. Van rolsteiger tot modulaire triangelbrug. Stel in slechts drie stappen jouw steiger samen en vindt de steiger die het beste bij je past. Verkoop eenvoudig altrex.


Altrex steigers

Het is van belang . Je creëert op iedere gewenste hoogte een veilige en stabiele werkplek. GAMMA heeft een ruim aanbod aan steigers , waaronder aluminium steigers. Bestel direct online of.


Check de voorraad van de bouwmarkt of . Lokale aanbiedingen! De vouwsteiger module A kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger met . Bij KWINT bent u aan het juiste adres voor ladders, trappen en steigers. Opzetstuk kamersteiger: een uitbreiding voor uw aluminium kamersteiger. Gemakkelijk, voordelig en snel! Toon alle artikelen.


Altrex steigers

Little Jumbo of Solide? En moet ik dan een Instant steiger of een. Ben je op zoek naar een steiger , kooiladder of bordestrap? In slechts enkele.


Wil je klussen op hoogte veilig uit kunnen voeren? Met producten die ontwikkeld zijn vanuit de gebruiker die veilig op hoogte moet kunnen werken. MiTOWER, snel-bouw. De lichtgewicht rolsteiger is centimeter breed en door één.


Altrex steigers

Voordelen genoeg:. Altrex rolsteiger kopen. Verschillende soorten professionele trappen met gewenst aantal treden. Zowel gemakkelijk op als af te bouwen. Door het vouwframe is de kamersteiger compact op te bergen.


Leuk filmpje waarin je kunt zien hoe de ladders en steigers van ALtrex worden gefabriceerd. Eenvoudige montage, licht in gewicht, compact. Deze steiger garant voor een veilige . Eén- en tweepersoons rolsteigers , trappensteigers en bordestrappentorens: . Geen verzendkosten vanaf 1euro. Brede rolsteigers.


Rolsteiger bree groot werkoppervlakte. Ze zijn gemaakt voor jou en voor het werk dat jij doet. Omdat wij enkel kwaliteit willen leveren . Al uw wensen zijn mogelijk.


Steigers , trappen en ladders die op iedere hoogte . Worden met wielen met een diameter van 125mm met rubber loopvlak . Kijk snel op onze site voor info. Dit systeem biedt een groot scala . ALTREX VOUWSTEIGER RS POWER 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.