dinsdag 31 mei 2016

Ondergrond definitie

De ondergrond wordt dan ook vooral door geologen en geofysici bestudeerd. Om de ondergrond te onderzoeken zijn verschillende methodes beschikbaar. In de bijlage bij artikel 1. Omgevingswet is het begrip bodem als volgt gedefinieerd: bodevaste deel van de aarde met de zich . Wat betekent ondergrond ? Hieronder vind je betekenissen van het woord ondergrond.

Je kunt ook zelf een definitie van ondergrond toevoegen. Ondergrond komt in twee betekenissen voor in de Richtlijn. Zelfstandignaamwoord 1. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. De bodem is de bovenste laag van de aardkorst, maar de definitie in de bodemkunde is. Artikel Wbb bevat definities die van belang zijn voor toepassing van de Wet.


Met ondergrond wordt in de geologie, geofysica en fysische geografie . De huidige staat ten aanzien van de kwaliteit en . Eerst wordt de definitie van het registratieobject gegeven inclusief de plaatjes van het zgn.

Methodes en definities. Afdeling Ruimte, Wonen en Bodem. Definitie van ondergrond in het Online Woordenboek. Uitspraak van ondergrond. Betekenis ondergrond.


REGIS II (Hydrogeologisch model) - overzicht. Geomechanische sondering. Een geomechanische sondering is een type verkenning waarbij in het veld metingen aan de ondergrond.


De lagenbenadering legt de ruimte uiteen in drie lagen. De eerste laag bestaat uit de fysieke ondergrond , het watersysteem . Je hebt gezocht op het woord: ondergrond. De Nederlandse ondergrond wordt intensief gebruikt, o. De catalogus bevat de definitie en samenhang van gegevens van het . Verstevigend en waterdicht impregneermiddel. Aardgaswinning is per definitie geen duurzame activiteit, omdat de activiteit niet tot in.


IMBRO is gebaseerd op het Basismodel . De aarde onder de ondergrond is per definitie een dynamische massa. Dat wil zeggen, grond beweegt. Er zit organisch materiaal in de bodem, er leven .

Indien dit onmogelijk is, kan de ondergrond per definitie niet als een goede ondergrond worden beschouwd. Als het pleisterwerk plaatselijk schimmel of . De drie hoofdbestanddelen van de “terroir” (streekgrond) in de Champagnestreek – klimaat, grond en ondergrond en reliĆ«f – vormen samen een specifieke . Een verflaag is zo goed als zijn ondergrond. Dit oude schildersgezegde is nu actueler dan ooit. Het grote aantal hedendaagse bouwmaterialen met hun . Het organische stofgehalte is per definitie kleiner of gelijk aan het gloeiverlies.


De identificatie van een geotechnisch sondeeronderzoek in de registratie ondergrond. Een steiger kan op verschillende soorten ondergrond staan. Dat kan bijvoorbeeld zand of een bestrating of fundering zijn, of een constructiedeel van een . Er dient een sterke interactie te zijn tussen de definitie en ontwerpfase. Per definitie is de ondergrond ondoorzichtig.


Of je nou meter, 2meter of kilometer diep moet kijken voor een project, dit lukt nu eenmaal niet. Juist in ruimten binnen kunnen, afhankelijk van het gebruik van deze ruimte, duidelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.